Stockholms Bergteknik är experter på berghantering – bergsprängning, borrning och bergspräckning.

Bergsprängning

Vi har kompetens och utrustning för att utföra alla typer av sprängningsarbeten såsom villagrunder, tillbyggnader, vägar, uppfarter och rörgravar för exempelvis vatten och avlopp.

Bergspräckning

Spräckning är särskilt lämpligt när det ställs höga krav på vibrationer – som till exempel vid tillbyggnader, sänkning av källare eller där det är nära till känslig utrustning.

Schakt & Markplanering

Vi hjälper våra kunder med markarbeten för nybyggnation, tillbyggnad, vägbyggen, vatten och avlopp mm.

Pssst… Visste du att du kan använda Rotavdrag för vissa typer av spräng- och markarbeten? Kontakta oss så berättar vi mer.

4 trygga steg
banar väg för ert projekt

Personlig kontakt

Ni får en kontaktperson som är med er under hela projektet. Så att både ni och vi har stenkoll.

Möte på plats

För att kunna lämna en så bra prisbild som möjligt, och hjälpa er att hitta de bästa lösningarna för just ert projekt, börjar vi alltid med att träffa er på plats.

Offert

Vi återkommer med offert till er inom 1 vecka, eller snabbare vid behov. Efter mötet på plats kan vi alltid lämna ett fast pris på arbetet.

Genomförande

Vi sätter stor prestige i att alltid hålla det vi lovar. Och skulle det uppstå något som påverkar tidsplanen får du veta det direkt. Det är självklart för oss att lämna arbetsplatsen så som vi själva skulle vilja finna den.

Händer hos Stockholms Bergteknik