Bergsprängare och bergborrare: Nu söker vi nya medarbetare med rätt inställning

Lockas du av att flytta gränser och vara med på en tillväxtresa? Kan du ditt yrke och är redo att ta dig an nya spännande projekt? Vill du jobba både självständigt och tillsammans med glada och duktiga medarbetare? Är det dessutom viktigt för dig att vara stolt över ditt jobb och alltid göra ditt bästa? 

Då kan du vara en av de nya medarbetarna vi söker!

På Stockholms Bergteknik är vi experter på berghantering och markarbeten. Vi genomför alla typer av markarbeten både till privatpersoner och större företag Nu växer vi så det knakar och söker dig som är erfaren, noggrann och pålitlig.

Vi sätter stor prestige i att alltid hålla det vi lovar. Och skulle det uppstå något som avviker eller påverkar tidplanen berättar vi det direkt för varandra och för kunden. Det är också självklart för oss att lämna arbetsplatsen så som vi själva vill hitta den. Att vi utför arbetet tillsammans på ett sätt som gör oss stolta är en förutsättning för att vi ska trivas, må bra och vilja göra vårt bästa.

Arbetsuppgifter
Du arbetar både i rustika och känsliga miljöer. Du får tillgång till utrustning för att utföra alla typer av bergarbeten. I arbetet ingår allt från planering till utförande. Du arbetar i huvudsak självständigt men ingår även i ett team tillsammans med vårt bergsprängarlag.

Meriterande erfarenheter
B-körkort
Sprängkort

Plats och omfattning
Plats: Storstockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Händer hos Stockholms Bergteknik